...
Lihtne Uhhaa


1 kg erinevaid kalasid (näiteks ahven, kiisk), 3-4 kartulit, 1 porgand, 2 sibulat, õli, võid, tilli, 3-4 loorberi lehte, pipart, soola.

Aseta puhastatud kalad külma vette keema. Kui vesi keema tõuseb alanda kuumust nii, et vesi vaevu muliseks, riisu vaht. Keeda kalasid kümmekond minutit tõsta nad siis välja ja kurna puljong.
Puhasta sibulad ning porgandid ja lõigu nad suupärasteks tükkideks. Prae tükid või ja õli segus kergelt läbi ning kalla nad puljongisse.
Samuti lisa puhastatud ja tükkideks lõigatud kartulid. Maitsesta supp loorberi, soola ning pipraga.
Kui kartulid ja porgandid on pehmenenud lisa puhastatud kala.
Lase mõni minut supil veel keeda, tõsta pott kuuma pealt ära ning raputa peale hakitud till.