...
Punane kala maitsevõiga


500 grammi lõhe- või forellifileed, praadimiseks õli ning võid.
Maitsevõi: 150 grammi võid, 7-8 küüslauguküünt, tilli, soola, suhkrut, (soovi korral sidrunimahla).

Lase võil toasoojuses pehmeneda.
Haki küüslauk ning till peeneks ning sega nad seejärel võiga. Maitsesta soola ning suhkruga, soovi korral lisa pisut sidrunimahla. Aseta või toidukilele ning keeruta „vorstiks“ pane külma ning lase võil taheneda.
Lõika kalast parajad viilud ning prae õli ja või segus alguses lihaga poole ning seejärel nahaga poole pealt.
Ära lisa mingeid maitseaineid, kõik vajalik on maitsevõis! Aseta maitsevõi viil kala viilule ning lase võil pisut sulada. Süüa tuleb kindlasti, siis kui kala veel soe.