...
Lõhe-sibulasupp


1,5 kg lõhe, 8 sibulat, 3 küüslauguküünt, 3 dl valget kuiva veini, 100 g toorjuustu, 0,5 sidrunit, 100 g võid, õli, soola, suhkrut, pipart, tüümiani

Fileeri lõhe. Kala rootsust ning peast keeda leem, lihaosalt eemalda nahk ning lõika tükkideks. Riisu tekkiv vaht. Eemalda leemest 20 minutise keemise järel kala rootsud ja pea.
Koori ning haki sibulad ning küüslauk. Hauta sibulad paksupõhjalises potis või ning õli segus klaasjaks lisades kildudena pidevalt võid. Lisa küüslauguküüned ning hauta veel mõni minut. Kalla juurde osa veinist ning lisa maitse järgi tüümiani. Lase segul 10-15 minutit haududa. Nüüd lisa kalaleem ning maitsesta soola, suhkru ning värskelt purustatud pipraga. Sega hulka toorjuust ning pigista supi sisse sidrunimahla.
Lase supil veel muliseda ning lisa seejärel kalatükid.