...
Räimepihvid Lindströmi moodi


500 g räimefileesid, 150 ml hapukoort, 1 muna, 1,5 dl riivsaia, 1 sibul, 2 küüslauguküünt, 3 väiksemat keedupeeti, pisut kappareid, võid, õli, soola, pipart. Paneerimiseks jahu ning riivsaia.

Koori ning haki sibul ja küüslauk. Prae sibul või ning õli segus klaasjaks.Lisa hakitud küüslauk.
Haki räimefileed noaga peeneks. Kalla kaussi riivsai ning hapukoor, sega nad kergelt läbi ning lisa riivitud keedupeet, hakitud kapparid, muna, räimemass ning praetud sibul ja küüslauk.
Sega kõik omavahel läbi ning maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga.
Mätsi paraja suurusega pihvid, paneeri jahu ning riivsaia segus ja prae seejärel või ja õli segus kuldpruuniks.